La nostra història

UNIPINTA és una de les empreses amb més experiència en el sector dels Recobriments Industrials a Espanya. La seva història s’inicia a l’any 1967 en unes instal·lacions de l’antic barri Industrial de Sant Andreu (Barcelona). Als seus orígens es dedicava a recobrir amb pintura líquida tot tipus de peces i estructures metàl·liques.

Va ser l’any 1972 quan es va traslladar a Badalona creixent i incorporant una de les primeres línies de pintat en pols, a l’estat espanyol.

Més tard, als anys 80 va crear UNIPOL a Mollet del Vallès, donant cobertura a tota la zona del Vallès, amb una línia completament automatitzada de pintura en pols.

L’any 2004 UNIPINTA decideix el trasllat de les seves noves i actuals instal·lacions a Barberà del Vallès, unint les dues companyies en una de sola, l’actual UNIPINTA.

Aprofitant el canvi d’ubicació i la fusió d’ambdues, incorpora nova maquinària, més eficient i completament innovadora en el sector dels Recobriments Industrials: una línia de doble producció capaç de pintar dos colors a la vegada, amb velocitats i temperatures independents.

A finals del 2010 conscient de la situació actual, segueix invertint, i incorpora a les seves línies, cabines i equips de canvi ràpid de color, amb la intenció de poder seguir assegurant a tots els seus clients, la qualitat i el servei al que estan acostumats des de la seva creació en el pintat de les seves peces i estructures metàl·liques.

Recobriments de qualitat

A UNIPINTA invertim constantment per tal d’aconseguir superar les expectatives dels nostres clients.

La nostra missió és oferir sempre els millors acabats del mercat, i per aquest motiu, hem apostat al llarg dels anys, per incorporar tecnologia en Recobriments Industrials d’última generació, i per formar contínuament al nostre equip de professionals. Ambdós aspectes ens han permés ser innovadors en aquest sector.

El nostre compromís amb el client és la marca que identifica a UNIPINTA, oferint una manera de procedir absolutament personalitzada i directa, assessorant-lo per a obtenir el resultat dessitjat en el pintat de les seves peces i estructures metàl·liques.

D’entre els nostres objectius es troben:

  • Adaptar-nos i satisfer les necessitats dels nostres clients.
  • Donar la millor qualitat a un preu raonable.
  • Establir relacions a llarg termini i guanyar-nos la seva total confiança.

La nostra màxima serietat aconsegueix que el client no s’hagi de preocupar per res, ni per l’acabat final, ni pel termini d’entrega; ambdós factors sens dubte són els més valorats pels nostres clients. Tot això, en porta a diferenciar-nos en el tracte i el servei, oferint una col·laboració totalment còmoda.

Per aquest motiu UNIPINTA és més que un proveïdor, és un bon col·laborador que es converteix en apèndix de les seves empreses clients. A UNIPINTA donem color!

Unipinta_Slider_1

Equip

Tots els professionals que treballen a UNIPINTA són persones amb una dilatada experiència i amb la formació necessària per tal de garantir la millor qualitat en l’aplicació dels recobriments industrials..

Però el més important és que aquests professionals comparteixen la cultura d’UNIPINTA basada en ser acurats fins el més mínim detall.

Sectors dels nostres clients

Som versàtils; treballem per a diversos sectors, molt diferents els uns dels altres.
Alguns dels sectors que contracten els nostres serveis en
recobriments industrials:

car-parts

Ferroviari, aeronàutic
i automoció

chair

Mobiliari urbà, de jardí
i decoració d'interior

metallic-tower-of-electric-structure

Forja, estampació, embotició, estructures metàl·liques, planxisteria industrial

conveyor

Fabricants de maquinària

lamp

Fabricants de producte,
il·luminació, disseny

showcase

Expositors

A UNIPINTA podem aplicar recobriments de pintura en pols i recobriments de pintura líquida a qualsevol estructura de ferro, acer inoxidable o alumini.